Другите за нас

Вашето мнение е ценно за нас!

Можете да напишете вашият коментар в нашата Google + страница или директно на нашият сайт.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Аура - Л Бюти Институт по Козметка
Average rating:  
 7 reviews
by Ремзие Мустафова on Аура - Л Бюти Институт по Козметка

Благодарение на бюти институт по козметика АУРА-Л аз успях да реализирам мечтата си. Вече съм козметик и собственик на козметичен център. След месеци на неуморна работа, старание и огромно желание постигнахме страхотни резултати. Озовах се при невероятни професионалисти- Лилия Паскова и нейния екип, които се постараха да ни обучат на европейско ниво -достойно за уважение. Теоретичната част беше много добре изложена и вървеше ръка за ръка с практическата. Учихме, трудихме се и едновременно се забавлявахме. Лили с нестихващ ентусиазъм ни мотивираше за повече и повече. Радвам се че попаднах при човек с дългогодишен опит, голямо желание да ни научи и едно огромно сърце. Мечтите стават реалност....благодаря ти Лили

by Ивелина Шивачева on Аура - Л Бюти Институт по Козметка

Това е най-доброто образование, което съм завършвала! Сега мога успешно да планирам бизнеса си, да си говоря на един език с лекари и дерматолози и имам много идеи за развитие в салона!”

by Радостина Сулай on Аура - Л Бюти Институт по Козметка

Лили и целият екип от преподаватели за изключителни професионалисти, които ни дават солидна база от знания и умения. Препоръчвам ги на всички.

by Николинка Пешкова on Аура - Л Бюти Институт по Козметка

Поздравления за невероятния професионализъм! Както теорията, така и практическата подготовка са на изключително високо ниво. С удоволствие препоръчвам на всички обучението по специалност при вас.

by Надежда Иванова on Аура - Л Бюти Институт по Козметка

Продължавайте да вдъхновявате своите курсисти и да ги изграждате като добри професионалисти и добри хора, както направихте  с мен. Благодаря ви от сърце!

by Хабибе Йешили on Аура - Л Бюти Институт по Козметка

Тук получих не само професионални знания и умения, създадох не само добри трудови навици, но и възпитах в себе си коректно отношение към клиента и работодателя. Всичко това благодарение на вас.

by Радостина Марчева on Аура - Л Бюти Институт по Козметка

В курса по козметика научих много повече от това, което очаквах. Запознах се с качество, професионализъм и компетентност на много високо ниво.